Semesterstart!

Oppstart

Vi gleder oss til å starte høstsesongen igjen! I disse dager blir elevene kontaktet av sine spillelærere for å gjøre timeavtaler. Spilletimene starter mandag 23. august. Torsdag 26. august starter også samspillene for Mellombrassen og Ungdomsbrassen, henholdsvis kl. 18:00 og 18:30, begge på Hasle skole. Uken etter, torsdag 2. september, starter samspillene for juniorkorpset og fjorårsaspirantene. Allerede samme helg, 4. og 5. september, har juniorkorpset seminar! Flere detaljer kommer etter hvert.

Noen høydepunkter fremover

14. september blir det informasjonsmøte for nye aspiranter. Loppemarkedet går av stabelen 18. og 19. september, og helgen etter, 24. til 26. september reiser og Ungdomsbrassen og musikanter fra 6. og 7. trinn på reisebortseminar til Gjøvik. Reiseborteminarene våre er enestående både for sosialt og musikalske samspill, og noe musikantene gleder seg til hvert år. Nå er det lenge siden sist vi kunne gjennomføre et slikt seminar, så i år gleder vi oss ekstra mye til dette! Helt til slutt i september, onsdag 29., avholdes korpsets årsmøte. Innimellom alt dette kommer noen konfirmasjonsspillinger også. Følg med på korpsets terminliste her, samt informasjon som blir sendt ut på epost i forkant av viktige datoer.